Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Μοναδικές προσφορές σε 17 υπέροχα τουριστικά θέρετρα της Κύπρου για αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές

Ζήσε μοναδικές στιγμές με τους φίλους, τα παιδιά και την οικογένεια σε εξαιρετικά χώρους διαμονής του νησιού μας

Δημοσιεύτηκε στις 05 Ιουλίου 2024

Η Κύπρος, προσφέρει μια μεγάλη γκάμα επιλογών, όπου μπορείς να απολαύσεις στο νησί μας και φέτος μοναδικές καλοκαιρινές διακοπές.

Σε ό,τι αφορά στη διαμονή σου, τα κορυφαία ξενοδοχεία της Κύπρου και οι υψηλής αισθητικής χώροι διακοπών, έχουν δημιουργήσει για σένα τις ιδανικές συνθήκες ώστε να ζήσεις ξεχωριστές κι ανεπανάληπτες στιγμές με τους αγαπημένους σου.

Χώροι που συνδυάζουν κυριολεκτικά τα πάντα: από διαμονή, μέχρι γαστρονομικές απολαύσεις και πολυτελείς εγκαταστάσεις!

Ταυτόχρονα, όμως, σημείωσε, πως για άλλη μία χρονιά η Κύπρος, βρέθηκε στην κορυφή της Ευρώπης ως η χώρα με τα καθαρότερα νερά για κολύμβυση. Στη σχετική βαθμολογία, η Κύπρος εξασφάλισε ποσοστό 97,6% παίρνοντας άριστα αφήνοντας πίσω τις Αυστρία, Κροατία και Ελλάδα. Το σπουδαίο αυτό γεγονός αποτελεί ένα ακόμη πολύ καλό λόγο που μας επιτρέπει να απολαμβάνουμε μοναδικές καλοκαιρινές διακοπές στην Κύπρο με βουτιές στα κρυστάλλινα και πεντακάθαρα νερά της.

generic 2.jpg

Φέτος, λοιπόν, προτείνουμε αξέχαστες και χαλαρές διακοπές σε μοναδικά μέρη και τοποθεσίες της Κύπρου με την παρέα, το ταίρι, τους κολλητούς και την οικογένεια.

generic 1.jpeg


Για να μην ψάχνεσαι για τις φετινές σου διακοπές στην Κύπρο, η καλύτερη επιλογή σου είναι να βρεις όλες τις τελευταίες, μοναδικές καλοκαιρινές προσφορές της Louis Hotels και να επιλέξεις ανάμεσα από τα collections της εταιρείας τον χώρο και το ξενοδοχείο διακοπών που σου ταιριάζει. Αναζήτησε τις ιδανικές σου διακοπές σε ξενοδοχεία και θέρετρα μέσα από τις τρεις συλλογές της Louis Hotels: Family Collection, Elegant Collection και Villa Collection.


FAMILY COLLECTION ΓΙΑ ΣΤΙΓΜΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ

Το Family Collection της Louis Hotels διαθέτει ξενοδοχεία ιδανικά για οικογενειακές διακοπές μαζί με τα παιδιά. Μπορείς να επιλέξεις και να επωφεληθείς από δωρεάν διανυκτερεύσεις, δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο, δωρεάν αναβαθμίσεις γευμάτων, δωρεάν διαμονή για παιδιά ή προπληρωμή και να εξοικονομήσεις έως και 35%.

althea.JPG


Στο Family Collection θα βρεις μία γκάμα εκλεκτών ξενοδοχείων ξεκινώντας από το beachfront ξενοδοχείο Louis Althea Beach στον Πρωταρά με τα φημισμένα κρυστάλλινα νερά και τη χρυσή αμμουδιά που είναι χτισμένο με την παραδοσιακή μοναστηριακή τεχνοτροπία σε ένα ακρωτήρι της παραλίας της Περνέρας. Αυτό το τουριστικό συγκρότημα της Μεσογείου προσφέρει εξαιρετικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες, ιδανικό για όλη την οικογένεια. Το ξενοδοχείο αυτό το καλοκαίρι προσφέρει δωρεάν διανυκτερεύσεις ή δωρεάν διαμονή 2 παιδιών ή μέχρι 35% έκπτωση σε προπληρωμένες κρατήσεις

st. elias.jpg

Ακολουθεί, το Louis Saint Elias Resort & Waterpark που προσφέρει επίσης δωρεάν διανυκτερεύσεις ή δωρεάν διαμονή 2 παιδιών. Το ξενοδοχείο Louis Sant Elias Resort ανακαινίστηκε το 2016 και σήμερα διαθέτει μία ολοκαίνουργια πισίνα 200 τ.μ. με τζακούζι δίπλα από το επίσης καινούργιο εστιατόριο. Επιπλέον, οι δύο νεροτσουλήθρες θα ξετρελάνουν τα παιδιά στην υπάρχουσα πισίνα όπως επίσης και η παιδική πισίνα με παιχνίδια νερού. Τέλος, στο θέρετρο προστέθηκε καινούργιο σπα, γυμναστήριο, ατμόλουτρο, θεραπείες ομορφιάς και σουίτες 1 και 2 υπνοδωματίων με ιδιωτική πισίνα.

1427700.jpg

Μία ακόμα επιλογή είναι τοLouis Imperial Beach αυτή τη φορά στην Πάφο που προσφέρει δωρεάν διαμονή 2 παιδιών. Ένα ξενοδοχείο 4 αστέρων, λίγα μόλις βήματα από τη θάλασσα, ιδανικό για οικογένειες με παιδιά και τους φίλους σας. Εδώ, θα βρεις πολυτελείς μπουφέδες και γεύσεις για κάθε γούστο.

louis-ledra-beach.jpg

Επόμενο, ξενοδοχείο της ίδιας συλλογής είναι το 4 plus αστέρων ξενοδοχείο Louis Ledra Beach που βρίσκεται στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου Γεροσκήπου σε μικρή απόσταση από το γραφικό λιμανάκι της Κάτω Πάφου το οποίο εκτός από όλες τις ανέσεις, διαθέτει πισίνες αλλά και δραστηριότητες για τα παιδιά. Η έμπειρη ομάδα ψυχαγωγίας του αναλαμβάνει καθημερινά να σε διασκεδάσει με μια σειρά από ημερήσιες δραστηριότητες με ενθουσιασμό και καλοκαιρινή διάθεση. Επιπλέον, μπορείς να χαλάρωσεις με στη σάουνα, την εσωτερική πισίνα και να απολαύσεις κάποιο μασσάζ στο σπα του ξενοδοχείου. Η τοποθεσία του ξενοδοχείου, από την άλλη, το καθιστά ιδανική βάση για να εξερευνήσετε και να επωφεληθείτε οπό όλα όσα έχει να προσφέρει η γύρω περιοχή αλλά και η ίδια πόλη της Πάφου. Επωφεληθείτε δωρεάν διανυκτερεύσεις ή μέχρι 25% έκπτωση σε all inclusive για προπληρωμένες κρατήσεις.

breeze.jpg

Παραμένουμε στην όμορφη Πάφο και στο υπέροχο Louis Paphos Breeze στην περιοχή της Χλώρακας. Το ξενοδοχείο αποτελείται από 40 superior δωμάτια και 104 σουίτες ενός υπνοδωματίου, προσεκτικά σχεδιασμένα για να συμπληρώσουν την εξαιρετική φυσική ομορφιά του νησιού. Εδώ θα απολαύσετε σπα ή σάουνα, στις 4 πισίνες - που περιλαμβάνουν μεγάλη εσωτερική πισίνα και παιδική πισίνα ενώ τα παιδιά θα διασκεδάσουν στην εσωτερική περιοχή animation και στο παιδικό κλαμπ που αποτελείται από μια σειρά από δραστηριότητες ψυχαγωγίας. Εδώ θα επωφεληθείτε δωρεάν αναβάθμιση γεύματος ή δωρεάν διαμονή ενός παιδιού.

5219064-1534687_0_0_1600_900_1600_900.rc.jpg

Για μία όμορφη διαμονή στην Πάφο προτείνουμε και το all inclusive ξενοδοχείο Louis Phaethon Beachπου βρίσκεται πάνω στη θάλασσα. Το Louis Phaethon Beach βρίσκεται στην ακτή της Πάφου κοντά στο γραφικό λιμάνι και μόλις 10χλμ. από το διεθνές αεροδρόμιο της Πάφου. Με το “Family World Centre” του, αυτό το ξενοδοχείο στην Πάφο έχει ήδη καθιερωθεί ως η αγαπημένη επιλογή για οικογενειακές διακοπές. Εδώ θα βρεις ένα απίστευτο θαλάσσιο πάρκο για όλες τις ηλικίες στην έκταση του ξενοδοχείου, το οποίο περιλαμβάνει 6 νεροτσουλήθρες, 2 μεγάλες πισίνες – η μία για παιδιά με υδάτινα παιχνίδια και άλλες παροχές που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι! Προσφέροντας δωρεάν ειδικές παροχές όπως: καροτσάκια, αποστειρωτές και άλλο βρεφικό εξοπλισμό, τα μωρά πρέπει πάντα να επιβλέπονται από τους γονείς τους στο βρεφικό σταθμό, το παιδικό κλαμπ Santelino και πολλά ακόμα, είναι ιδανικό για οικογενειακές διακοπές. Στο Louis Phaethon Beach eπωφεληθείτε δωρεάν διαμονή 2 παιδιών.

sofianna.jpg

Στην Πάφο συναντάμε και το 4 αστέρων Sofianna Resort & Spa σε ιδανική τοποθεσία για όσους επιλέγουν να απολαύσουν υψηλής ποιότητας εγκαταστάσεις και υπηρεσίες σχεδιασμένες για όλη την οικογένεια. Το θέρετρο αποτελείται από 172 όμορφα, μια μεγάλη ποικιλία από εστιατόρια, δύο μεγάλες πισίνες, μια παιδική πισίνα και ένα μικρό θεματικό πάρκο. Στο Sofianna Resort & Spa eπωφεληθείτε δωρεάν διανυκτερεύσεις ή δωρεάν αναβάθμιση γεύματος ή δωρεάν διαμονή 2 παιδιών.


ELEGANT COLLECTION ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

To Elegant Collection διαθέτει ξενοδοχεία εκλεπτυσμένης κομψότητας για σένα και το ταίρι σου, με ευρύχωρα πολυτελή δωμάτια και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση. Επιλέξτε και επωφεληθείτε από δωρεάν διανυκτερεύσεις, δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο, δωρεάν αναβαθμίσεις γευμάτων ή προπληρωμή και εξοικονομήστε έως και 40%.

cali.jpeg

Σε αυτή τη συλλογή ανήκει το ολοκαίρνουργιο, 5 αστέρων, πολυτελές Cali Resort & Spa που άνοιξε τις πόρτες του στις 31 Μαΐου 2024 και είναι ένα adults only ξενοδοχείο. Το θέρετρο βρίσκεται σε βολική τοποθεσία, 300 μέτρα από την παραλία, στην μοναδική περιοχή του Κόλπου των Κοραλλίων και διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία για να απολαύσεις πολυτελείς και ξέγνοιαστες διακοπές. A sanctuary escape at Cali Resort & Spa. Χαλαρώστε και περιποιηθείτε το πολυτελές Spa με μια σειρά από χαλαρωτικές και αναζωογονητικές περιποιήσεις, θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα, χαμάμ, σάουνα και χώρο χαλάρωσης. Αφεθείτε σε δύο εστιατόρια που σερβίρουν λαχταριστά διεθνή πιάτα μαζί με την καλύτερη μεσογειακή και κυπριακή κουζίνα, όλα παρασκευασμένα με τα πιο φρέσκα, υγιεινά τοπικά υλικά για την πιο αυθεντική γευστική εμπειρία. Στο ολοκαίνουργιο Cali Resort & Spa επωφεληθείτε δωρεάν αναβάθμιση γεύματος ή 45% έκπτωση σε προπληρωμένες κρατήσεις.

The-Ivi-Mare-Designed-for-Adults-4-5f565e69.jpeg


Ένα ακόμη πολυτελές, 5 αστέρων, adults only ξενοδοχείο της Louis Hotels από αυτή τη συλλογή είναι το Ivi Mare. Επιλέξτε ανάμεσα σε 148 Superior και Deluxe δωμάτια και Junior σουίτες, ιδιαίτερα σχεδιασμένες για να μεγιστοποιήσουν την άνεση. Απολαύστε ρομαντισμό και νέες γεύσεις στα θεματικά εστιατόρια, βυθιστείτε στην ηρεμία στο ήσυχο σπα του ξενοδοχείου ή απλά χαλαρώστε δίπλα στην πισίνα και απολαύστε τον ήλιο. Επίσης, επωφεληθείτε δωρεάν διανυκτερεύσεις.

kj paphos.jpg

Η επόμενη επιλογή από αυτή τη συλλογή είναι το σχεδιασμένο για ενήλικες ξενοδοχείο King Jason Paphos στην καρδιά της Κάτω Πάφου και σε απόσταση λίγων λεπτών με τα πόδια από τη παραλία. Επωφεληθείτε δωρεάν διανυκτερεύσεις ή δωρεάν αναβάθμιση γεύματος.

polis.jpg


Ακολουθεί ένα πολύ ιδιαίτερο ξενοδοχείο της Louis Hotels που βρίσκεται σε μία από τις ωραιότερες περιοχές του νησιού, την Πόλη Χρυσοχούς. Πρόκειται για το Polis 1907, ένα ιστορικό κτίριο στην καρδιά της Πόλις Χρυσοχούς που ανακαινίστηκε και μεταμορφώθηκε σε ένα χώρο διακριτικής πολυτέλειας και παράδοσης. Εδώ θα βρεις ένα εστιατόριο Asian Fusion 'Akakiko' στο ισόγειο όπου θα απολαύσεις το πρωινό σου, τον καφέ και τα αρτοσκευάσματα στον κήπο καθώς και ασιατική κουζίνα.

royal-apollonia.jpg

Τέλος, σου προτείνουμε ένα καταφύγιο γαλήνιων διακοπών στο πιο προνομιακό παραθαλάσσιο περιβάλλον στην καρδιά της κοσμοπολίτικης Λεμεσού, το ξενοδοχείο Royal Apollonia. Ένα οικείο ξενοδοχείο με ολοκαίνουργια εμφάνιση προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις του απαιτητικού σύγχρονου ταξιδιώτη. Ένας εξαιρετικός συνδυασμός διαχρονικής ομορφιάς και σύγχρονης ατμόσφαιρας που συνδυάζονται σε αρμονία 5 αστέρων, ενισχυμένοι με εκπληκτική θέα στη θάλασσα και άψογες ανέσεις και υπηρεσίες. Εδώ μπορείς να επωφεληθείς δωρεάν αναβάθμιση γεύματος ή 35% έκπτωση σε προπληρωμένες κρατήσεις

VILLA COLLECTION ΓΙΑ ΗΡΕΜΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Η Villa Collection απευθύνεται σε εκείνους που επιθυμούν να περάσουν γαλήνιες διακοπές με την οικογένεια ή με τους φίλους στις υπέροχες επαύλεις της Louis Hotels, σε χώρους απόλυτης ιδιωτικότητας. Από αυτή τη συλλογή μπορείς να επιλέξεις και να επωφεληθείς από δωρεάν διανυκτερεύσεις, προπληρωμή και εξοικονόμησε έως και 35%.

louis-althea-kalamies.jpg

Η Althea Kalamies Luxury Villas στον Πρωταρά βρίσκεται στην αμμώδη παραλία του Πρωταρά δίπλα στην παραλία του Louis Althea και αποτελείται από 18 επαύλεις, 3 και 4 υπνοδωματίων. Όλες οι επαύλεις διαθέτουν ιδιωτική πισίνα, σύγχρονο στιλ και προσφέρουν επίσης υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο και τηλεόραση. Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλες τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Louis Althea Beach.

clmg.png

Ταυτόχρονα, σου προτείνουμε για διακοπές την Chris Le Mare Gold Luxury Villa που διαθέτει ιδιωτική πισίνα με καταρράκτη και κήπο στη ταράτσα με ξαπλώστες, εξωτερικό τζακούζι και έπιπλα. Παρέχεται επίσης ψησταριά για μπάρμπεκιου, ξαπλώστρες και ομπρέλες στη πισίνα. Οι επισκέπτες της Chris Le Mare Gold μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις δωρεάν εγκαταστάσεις του Louis St Elias Resort & Waterpark, όπως νεροτσουλήθρες, υπαίθριο τζακούζι μόνο για ενήλικες, παιδική πισίνα, εξωτερική πισίνα, παιδικό κλαμπ και γυμναστήριο.

clm.jpg

Μία ακόμα ιδανική πρόταση για ξεχωριστές διακοπές είναι η Chris Le Mare Luxury Villa που βρίσκεται στο συγκρότημα Levanda Villas στον Πρωταρά και προσφέρει ιδιωτική πισίνα, σαλόνι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και εξωτερικό αίθριο με τραπεζαρία, ξαπλώστρες και ομπρέλες. Η βίλα περιλαμβάνει ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο με ντους και 2 υπνοδωμάτια. Οι κάτοικοι της Chris Le Mare Villa μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλες τις εγκαταστάσεις του Louis St Elias Resort & Waterpark.

nausicaa.jpg


Στη συλλογή των Villa Collection θα βρείτε μία ακόμα εξαιρετική επιλογή για όμορφη διαμονή και διακοπές. Πρόκειται για τις πολυτελείς επαύλεις Nausicaa στον Πρωταρά που βρίσκονται στο νοτιοανατολικό άκρο της Κύπρου, κοντά στον κόλπο Fig Tree. Αυτές οι πολυτελείς επαύλεις δύο και τριών υπνοδωματίων με ιδιωτική πισίνα αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για τους επισκέπτες που θέλουν μοναδικές διακοπές. Ιδανικές για οικογένειες, ζευγάρια αλλά και τους λάτρεις της ηρεμίας, οι επαύλεις Nausicaa βρίσκονται σε μια πραγματικά ειδυλλιακή τοποθεσία, μόλις μερικά μέτρα από το κέντρο του Πρωταρά, όπου θα βρείτε εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα και άλλες εμπορικές αναπτύξεις.

lora.jpeg

Τέλος, σου προτείνουμε τη Lora Pearl Luxury Villa μια πολυτελής έπαυλη στον Πρωταρά. Η Lora Pearl luxury villa είναι μέρος του πρόσφατα κατασκευασμένου συγκροτήματος Premiere Pearl Villas στον Πρωταρά. Η έπαυλη (137 τ.μ.) προσφέρει ένα exclusive περιβάλλον διαμονής απολαμβάνοντας τα οφέλη της εγγύτητας με το εμπορικό κέντρο του Παραλιμνίου και τα θέρετρα της Αγίας Νάπας και του Πρωταρά. Οι επισκέπτες της Lora Pearl μπορούν να χρησιμοποιήσουν επίσης τις ακόλουθες δωρεάν εγκαταστάσεις στο Louis St Elias Resort: υδάτινο πάρκο με νεροτσουλήθρες, υπαίθριο τζακούζι μόνο για ενήλικες, παιδική πισίνα με παιχνίδια με νερό, μεγάλη εξωτερική πισίνα, παιδικό κλαμπ με επίβλεψη και γυμναστήριο.

>> Για όλες τις καλοκαιρινές προσφορές της Louis Hotels δες ΕΔΩ

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close